Casa frumoasa si spatioasa de 35.000 de euro

O casa cu trei dormitoare incapatoare, terasa si veranda este ideala pentru o familie cu doi sau chiar trei copii. Pretul de 34.980 de euro nu include fundatia.

Cu o suprafata construita de 101 metri patrati, casa din prefabricate are o structura rezistenta din otel de cea mai buna calitate, acoperit cu un strat gros de zinc. Peretii exteriori sunt izolati cu vata bazaltica, iar fatada este semifinisata. Se aplica doua straturi de adeziv si masa de spaclu plus plasa de armare, asa ca mai trebuie data doar culoarea.

Acoperisul este cu tigla metalica de calitate, iar pentru placarea interioara se foloseste gipscarton. In pret mai sunt incluse ferestrele din PVC si usa de la intrare, insatalatia sanitara (fara obiecte sanitare), instalatia electrica cu tablou de sigurante echipat (fara intrerupatoare, prize si corpuri de iluminat) si instalatia de incalzire (doar infrastructura, fara calorifere si centrala).

Living de 20 de metri patrati si dormitoare mari
Intrarea in casa se face printr-un hol care da direct in camera de zi de 20 de metri patrati. Aceasta are acces la terasa, unde cei ai casei si prietenii lor se pot relaxa in voie.

Pentru zona de odihna au fost amenajate trei dormitoare. Cel matrimonial are baie proprie si aproape 13 metri patrati. Celelalte doua au 13,58 metri patrati si, respectiv, 12,22 metri patrati. Casa mai are o bucatrie de 10,76 metri patrati, o camara si inca o baie de 5,3 metri patrati.

16.800 de euro, „la rosu”
Puteti alege aceasta casa si la nivel de structura, adica „la rosu”, caz in care pretul este 16.800 euro. Placarile si finisajele vor fi realizate cand bugetul va permite. Asta pentru ca structura nu va fi afectata de intemperii. Asta pentru ca, asa cum am spus, este din otel zincat de inalta calitate.

Datorita structurii de rezistenta, astfel de case rezista la cutremure puternice, la furtuni extreme si la incarcari de zapada foarte mari.

Daca optati pentru versiunea de aproape 35.000 de euro, trebuie sa stiti ce mai aveti de facut. Este vorba de finisajul pardoselilor (șape, gresie, parchet), finisajul peretilor interiori (glet, zugraveala, faianta) si exteriori (culoarea), echiparea instalatiilor cu corpurile alese (prize, lustre, obiecte sanitare, calorifere, centrala) si montarea usilor interioare.

Timpul de executie este extrem de redus: De la sosirea pe santier o casa de dimensiune medie poate fi predata la nivel semifinisat in 2 saptamani.

Sursa: case-ieftina.ro, casepractice.ro