Cum a ajuns să arate vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, fostul mare afacerist al României a îmbătrânit vizibil și clar nu mai are nici puterea fizică de altădată, dar nici financiară. Problemele cu banii au tot început să apară în ultimii ani, iar mașinile de lux, restaurantele scumpe, toate au fost tăiate cumva treptat de pe lista priorităților.

Culmea sorții, din cauza datoriilor imense, Irinel Columbeanu a ajuns să stea acum într-un apartament închiriat în Colentina. Celebra sa Vilă de la Izvorani, acolo unde își făcea de cap cu Monica Gabor a fost scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro. Chiar dacă locul a fost năpădit de buruieni, vila somptuoasă valorează foarte mult, scrie click.ro.

Petrecerile cu mare fast și cu invitați de seamă pe care Irinel Columbeanu le-a organizat vreme de mulți ani, au rămas acum istorie. Doar amintirile îl mai leagă acum pe fostul milionar excentric de acel loc. Singura „excentricitate” pe care bărbatul și-o mai permite acum este un Opel la mâna a doua.

S-a ales praful de casa pierduta de catre Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, tot mai singur și îmbătrânit
Din informațiile apărute până acum în mass-media, Irinel Columbeanu este mai mult singur și asta pentru că fiica sa Irina, care a rezultat din mariajul cu fotomodelul Monica Gabor a ales să plece la mama sa, în SUA. Tânără de doar 13 ani, cu veleități de vlogger locuiește acum peste Ocean cu mama sa și cu iubitul acesteia, Mr. Pink.