Cum arată locuința lui Nea Marin

Nea Marin nu este doar zbirul care altoieşte vedetele în emisiunile sale, ci şi un foarte bun coregraf de dansuri populare. Patron de şcoală de dans, acesta a reuşit să strângă bani frumoşi din activităţile lui, pe care i-a investit, cu cap, tot pentru bunăstarea familiei. Click! i-a găsit „cuibuşorul” în care se retrage când nu-l vedem pe sticlă.

De aproape un deceniu, Marin Barbu, alias nea Marin, aşa cum îl cunosc telespectatorii, se învârteşte în lumea televiziunii. Om muncitor şi strângător, Nea Marin a reuşit de-a lungul vieţii să-şi facă un rost şi să aibă o familie frumoasă, pentru care munceşte zi-lumină.

Celebrul coregraf și soția lui, Mărioara, au împreună două fete, pe Larisa și pe Dana, iar de la aceasta din urmă are şi doi nepoței simpatici: pe Darius și pe Ana. Pentru ei s-a chinuit nea Marin să ridice o casă frumoasă, cu etaj şi mansard, în zona Sălăjan din Capitală. Fotoreporterii Click! au descoperit “cuibuşorul” lui Marin Barbu, iar vecinii ne-au confirmat că prezentatorul este om iubit de toată lumea şi un gospodar desăvârşit.

Conform preţurilor zonei, publicate pe site-urile agenţiilor imobiliare, o vilă precum cea a lui nea Marin nu găseşti sub 200.000 de euro. Din mâinile coregrafului au ieşit mulţi dansatori, care s-au alăturat ulterior unor prestigioase ansambluri de folclor din ţară. Mai mult, nea Marin a ajutat mulţi tineri cu care a lucrat în televiziune: l-a năşit pe coregraful Edi Stancu, de la “Dansez pentru tine”, iar pe Liviu Vârciu l-a împrumutat cu aproximativ 30.000 de euro, pentru a-l ajuta să-şi termine vila din Băneasa.