Cum arată casa în care locuiește Oana Roman împreună cu familia ei

Oana Roman și-a îndeplinit anul trecut cel mai mare vis. Vedeta și-a cumpărat o nouă locuință, acolo unde s-a mutat alături de familia sa, dar și de mama ei! Cum arată casa în care stă acum!

Pentru Oana Roman anul 2019 a fost un an foarte reușit, deoarece vedeta și-a văzut visul cu ochii. Cunoscuta vedetă a renunțat la apartamentul de lux pe care îl avea în zona Lacul Tei din Capitală și unde locuia împreună cu soțul și fiica sa, și mai nou s-a mutat în afara Bucureștiul la curte, așa cum și-a dorit de foarte mult timp.

Vedeta a trebuit să scoată din buzunar o sumă foarte mare pentru casa pe care și-a achiziționat-o, dar e extrem de mulțumită de alegerea pe care a făcut-o!

Cu banii pe care i-a primit în urma vânzării apartamentului vechi, Oana Roman și-a plătit vila cu suma de aproximativ 160.000 de euro!

Oana Roman și-a dorit să aibă mult mai mult spațiu, motiv pentru care a făcut alegerea de care e foarte mulțumită. Vila din Pipera este destul de spațioasă, dar are o curte de aproximativ 1000 de mp.

Interiorul casei are 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj, dar și câteva terase unde se poate relaxa atunci când vremea de afară în permite!

Vedeta locuiește în noua achiziție alături de mama sa, dar și de Marius Elisei, soțul, împreună cu micuța Iza, fetița celor doi! Oana Roman e foarte fericită deoarece a reușit în sfârșit să se mută complet în noua vilă, iar vara și toamna se bucură de proprii pomi fructiferi, piersici, caiși, meri, așa cum spunea vedeta în urmă cu mai mult timp!