Jador se mută la Brașov. Artistul și-a achiziționat casa visurilor sale

Jador a dat lovitura în muzică și acum a reușit și în imobiliare, căci se mută la Brașov. Artistul își trăiește visul cu ochii, căci și-a achiziționat casa mult dorită.

Jador și-a schimbat viața peste noapte, iar acum se bucură de roadele muncii sale. Artistul a ”răsărit” de nicăieri, însă vocea și carisma sa l-au transformat într-una dintre cele mai căutate vedete ale momentului.

Astfel, tânărul a trecut rapid de la viața trăită în condiții minime, la traiul de lux, căci acum își permite să își facă orice moft. Nu o spunem noi, o spune chiar artistul, care are și propria sa emisiune la Antena Stars.

Astfel, în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”, cântărețul a mai bifat o reușită a vieții. Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a devenit acum realitate, motiv pentru care vedeta nu-și mai încape în piele de fericire.

Vă spunem doar atât: Jador se mută din București direct la Brașov. Deși și-a făcut buletin de Capitală, se pare că agitația nu este pe placul lui, așa că a luat drumul spre munte și s-a oprit acolo unde spune că-s cele mai frumoase femei, căci este un bărbat singur, disponibil, în căutarea jumătății.

”Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare. Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus artistul în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”.

Acum Jador se poate distra și bucura într-o casă cu etaj, cu o terasă foarte mare, dar și de un confort excelent, căci noua locuință vine la pachet cu tot ceea ce trebuie: de la lingură la electrocasnice, fiind necesară doar mutarea imediată a noului proprietar.