Cum arată vila lui Tzanca Uraganu’

E clar cum arată vila de şmecher a lui Tzanca Uraganul. Manelistul a făcut mai multe poze în interiorul şi în exteriorul casei sale din Ploieşti, o vilă cu două etaje. Se poate observa că fotoliile, draperiile şi canapelele sunt aurite, la fel şi gardul de la intrare, care e suflat cu aur. Tzanca şi-a luat vila în decembrie 2017.

„Mulţumesc lui Mos Nicolae pentru încă o locuinţă. Dumnezeu dă omului doar după sufletul lui! Doamne ajută la toata lumea ..!!!”, a postat atunci Tzanca Uraganul. Andrei Velcu, devenit celebru cu numele de manelist, „Tzanca Uraganul”, a devenit celebru în primăvara lui 2017, când s-a scris că a fost chemat să dea explicaţii la Fisc după ce s-a laudat pe site-urile de socializare că ş-a cumpărat o maşină pe care a dat 140.000 de euro.

 

Nu mai e un secret cum arată vila de şmecher a lui Tzanca Uraganul. “Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzanca Uraganul.

 

 

Sursa: wowbiz.ro