Cu ce se ocupă, de fapt, Loredana Chivu! Meseria la care nu te-ai fi așteptat:

Este frumoasă de pic, are niște forme demențiale, dar iată cu ce se ocupă, de fapt, Loredan Chivu! Meseria la care nu te-ai fi așteptat. Invitată la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, celebra blondină a spus adevărul despre veniturile sale, dar și despre bărbatul misterios care o curtează și îi face cadouri scumpe.

Loredana Chivu cu siguranță nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai iubite și apreciate prezențe din România. Superbă din cap până în picioare, cu forme demențiale și cu un chip de păpușică, Loredana Chivu face furori oriunde ar merge sau orice ar face. Și dacă deja toată lumea o cunoaște pe diva, v-ați întrebat vreodată cu ce se ocupă, de fapt, una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară?

Invitată în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Loredana Chivu a dat cărțile pe față. Ei bine, diva este director de marketing! Da, da, nu glumim deloc, iar declarațiile făcute de însuși focoasa blondină stau drept dovadă. Pentru a pune stop gurilor rele și pentru a demonta toate zvonurile conform cărora ar primi cadouri scumpe de la anumiți bărbați, Loredana a declarat că singură și-a achiziționat ultima mașină în valoare de 380.000 de euro, dar, ce credeți? Chiar și pe ultimele două.

Deși nu este genul care să vorbească public despre meseria sa, diva susține că se ocupă cu foarte multe lucruri, cu toate că nu arată acest lucru. Are un salariu foarte bun și duce o viață de lux.

”Mi-am cumpărat-o singură (n.r. noua mașină). Voi nu știți că eu sunt și director de marketing la o firmă, fac foarte multe lucruri, chiar dacă nu le arăt pe toate. Salariul meu nu știu dacă e ok să-l spun. E foarte bun”, a declarat Loredana Chivu la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Cât despre studiile pe care le-a făcut diva, Loredana Chivu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că a absolvit Liceul Economic. De asemenea, blondina începuse Facultatea de Drept la Sibiu, însă, cum nu și-a dat interesul, a fost nevoită să renunțe la ea. Loredana a mărturisit că îi va susține pe copiii săi pe acest drum, deși ea nu l-a dus la capăt.

”Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta este. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu, într-o emisiune de la Antena Stars.