Imagini rare! Cum a fost filmată bona angajată de Andra și Cătălin Măruță

Au o viață profesională foarte încărcată, așa că au un ajutor de nădejde în creșterea copiilor lor. Andra și Cătălin Măruță au angajat în urmă cu ani o bonă filipineză. După cum recunoaște artista, aceasta e deja parte din familia lor.

Recent, Andra a atras atenția pe rețelele de socializare cu un clip video în care apare bona filipineză.

Foarte rar Rona este fotografiată sau filmată, iată că de data aceasta a avut loc o excepție. Andra stă la masă și filmează în timp ce bona filipineză, David și Eva gătească sushi.

Rona e foarte atentă la copii, îi ajută, îi învață cum să pregătească preparatul special. „Strângi și rulezi”, îi spune bona lui David.

Acesta nu știe limba română, așa că Eva și David vorbesc cu Rona în engleză.

„Am aceeași bonă, de cinci ani în casă, e filipineză și face deja parte din familia noastă. L-a îngrijit prima dată pe David. Acum este bonă pentru amândoi, dar se ocupă mai mult de Eva acum.

Numai când băiețelului meu îi este foarte dor de ea și îi zice «hai stai și cu mine puțin», atunci eu rămân cu fata și stă ea cu fiul meu”, a dezvăluit Andra într-un interviu, în anul 2016.

Bonă filipineză e considerată deja parte din familie și e prezentă alături de îndrăgitul cuplu în mai toate deplasările.

„Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună”, povestea un apropiat al familiei Măruță în urmă cu ceva vreme.