Elena Udrea, în costum de baie la 48 de ani. Cum a fost fotografiată pe litoralul românesc

Apare foarte rar în emisiuni televizate, nici interviuri nu mai acordă prea des, ci se dedică familiei sale, după cum a și declarat acum ceva vreme. Iată că acum, Elena Udrea se bucură de o vacanță pe litoralul românesc alături de logodnicul, fetița și mama ei, scrie wowbiz.ro. Fostul politician a apărut în costum de baie la aproape trei ani de când a născut.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea, Adrian Alexandrov, fetița lor, Eva Maria, și mama fostului politician au părăsit vila din apropierea Bucureștiului în care locuiesc cu destinația Constanța.

Acolo petrec câteva zile de relaxare, în vacanță pe litoralul românesc. Întreaga familie a apărut la plajă, însă cea care a atras atenția a fost Elena Udrea. Conform wowbiz.ro, aceasta a purtat un costum de baie galben, cu bikini tanga, însă pe deasupra a avut o rochie croșetată prin care se observă atât costumul, cât și formele sale.

Aceasta este prima apariție a fostului politician în costum de baie de când a născut. În luna septembrie a anului 2018 a adus-o pe lume pe Eva Maria.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu sunt căsătoriți, dar trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani. „Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață.

Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta.”, a declarat Elena Udrea acum ceva vreme pentru ciao.ro.