Dorian Popa, de urgență la spital. Artistul a avut nevoie de ajutor medical

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital deoarece a suferit o hemo.ragie la nivelul urechii. Iată ce declarații a făcut artistul.

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o hemo.ragie la nivelul urechii. Acesta s-a filmat de pe patul de spital, acolo unde medicul a avut grijă să îi ofere cel mai bun și rapid tratament pentru a-i opri sân.ge.rarea. Ce declarații a făcut artistul pe rețelele de socializare.

Cântărețul este foarte activ în mediul online și comunică foarte des cu prietenii virtuali, însă recent acesta a fost nevoit să meargă de urgență la spital pentru a primi ajutor specializat. A suferit o hemo.ragie la nivelul urechii.

Dorian Popa a folosit un bețișor de ureche pe care l-a introdus în ureche într-un mod br.usc și i-a cauzat sân.gerare abundentă. Artistul a mers de urgență la spital pentru a primi cel mai bun ajutor, iar de pe patul de spital, acesta a oferit câteva declarații comunității sale de fani.

Acesta a realizat o serie de clipuri din spital, acolo unde a fost primit rapid și așezat pe un pat de spital pentru a primi cel mai bun ajutor medical de care ar fi putut avea parte. Actorul și-a cauza to r.ană la nivelul urechii din cauza betișoarelor pe care le folosea, iar în acel moment a ținut să ofere câteva sfaturi urmăritorilor săi care ar putea sp se confrunte cu o situație asemănătoare.

„Aviz amatorilor. Nu vă băgați bețigașe în urechi. Infiderent că va spune creierul sau nu. Am facut-o lată, am bă.gat până în creier. Suntem la orl. Când ești pus să aștepți într-un salon, de altfel foarte frumos, bravo România, cu o meșăs în ureche, că sâng.erarea nu se poate opri. Am dat cu bățul în mânerul ciocănașului la milimetri de timpan”, a declarat el în mediul online.

La sfârșitul lunii aprilie, artistul le-a oferit urmăritorilor săi câteva informații surprinzătoare despre planurile sale de viitor. Acesta a dezvăluit pe atunci că a reușit să cumpere o suprafață mai mare de pământ care se află în apropierea casei sale pentru a investi într-un proiect spectaculos.

Dorian Popa a mărturisit că vrea să facă alte 4 case și un teren de fotbal, iar lucrările au început chiar din luna mai.