Catinca Roman a răbufnit la adresa lui Petre Roman: „Nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel”

Catinca Roman a făcut declarații despre mama sa, Mioara Roman, afirmând că fostul soț al acesteia, Petre Roman, nu a fost la spital când aceasta a avut probleme de sănătate și nici nu a ajutat-o în niciun fel.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Catinca Roman, fata cea mare a Miorei Roman, a declarat, pentru impact.ro, că Petre Roman nu a ajutat-o în niciun fel pe mama sa când aceasta a avut probleme de sănătate.

“Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine după operația de colecist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici. În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris”, a spus Catinca Roman pentru sursa menționată.

Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. La o emisiune de la Kanal D, Petre Roman a făcut declarații despre fosta sa parteneră de viață.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment încolo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman.

Întrebat dacă a divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc, Petre Roman a răspuns: “Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”.