Dan Capatos a fost scuipat de Gigi Becali. Cum a reacționat prezentatorul: ”M-am dus și l-am alergat”

În cadrul emisiunii pe care o și prezintă, Xtra Night Show, Dan Capatos a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Prezentatorul a fost scuipat, în urmă cu mai mulți ani, chiar de către Gigi Becali. Ce-i drept, totul a fost un accident, iar Dan Capatos își aduce aminte cu amuzament de întâmplarea cu pricina.

În timpul unei discuții, în platoul de la Xtra Night Show, Dan Capatos a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, a fost scuipat chiar de către celebrul afacerist Gigi Becali. Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

Dan Capatos a rememorat, amuzat, un episod petrecut în urmă cu mulţi ani. Pe atunci, finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, l-a scuipat din greșeală, însă, inițial, Dan Capatos a crezut că nu este un accident, așa că a mers după el să îi ceară explicații.

Întâmplarea cu pricina a avut loc acum mai mulți ani, pe bulevardul Tei din Capitală. Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show se afla în propriul autoturism, cu geamul lăsat, când s-a trezit că este scuipat chiar de către celebrul Gigi Becali.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Dan Capatos a întors și s-a întâlnit, la un moment dat, într-o intersecție cu celebrul afacerist, așa că i-a cerut explicații pentru gestul care, inițial, i s-a părut rușinos și lipsit de respect.

Gigi Becali a părut extrem de confuz atunci când Dan Capatos l-a întrebat de ce a recurs la un astfel de gest, în condițiile în care cei doi aveau o relație cât se poate de decentă. Ulterior, afaceristul și-a dat seama de incident și i-a spus că a fost pur și simplu un accident.

Mai mult decât atât, Dan Capatos a povestit că Gigi Becali obișnuiește să scuipe pe stradă și că este convins că totul a fost din greșeală, mai ales în condițiile în care afaceristul i-a explicat că nu are nicio problemă cu el.

”Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo, îi zic, bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva? Mi-a zis – ce-i, mă, tată?- Păi, zic, de ce m-ai scuipat? – Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa- . L-a luat vântul, se întâmpla de mult, mă rog”, a povestit Dan Capatos.