Gina Pistol a confirmat zvonurile! E vorba despre relația cu Smiley. Au vrut să țină ascunsă această veste cât mai mult timp

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu au fost întotdeauna la fel de vocali despre relația lor precum sunt în prezent. Schimbarea a avut loc după ce în viața cleor doi a apărut micuța Josephine. Vestea că blondina este însărcinată a luat prin surprindere mediul online, cât și familiile celor doi.

Chiar dacă au vrut să țină ascunsă această veste cât mai mult timp, surse din presă au dezvăluit că ei urmează să devină părinți.

Relația lui Smiley cu Gina Pistol a început încă din anul 2017, însă la vremea respectivă, niciunul dintre ei nu voia să confirme. Afirmația a venit în 2021, în urmă cu puțin timp, din partea Ginei Pistol. Primele știri în care se vorbea despre o posibilă legătură amoroasă între cei doi au început din anul 2017.Celebra prezentatoare tv a găsit mai multe reviste în timp ce umbla prin „cufărul cu amintiri”, în care apăreau știrile despre ea și Smiley. Fanii nu au putut să nu observe că vedeta a decis să păstreze revistele.

„Cu mâinile astea muncite răsfoiam revistele cu mine „divă”. Sunt pusă pe curățenie rău. Mai rămâne să-i fac și interiorul lui Gosha și pot să mă culc liniștită”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Instagram, în timp ce se uita la fotografii cu ea din mai multe reviste.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de patru ani de zile, însă relația lor a fost confirmată abia în anul 2019.

În cadrul unui interviu, celebrul cântăreț a dezvăluit că formează un cuplu alături de Gina Pistol, pe care încearcă să o ferească de părerile oamenilor din jur cu privire la relația lor.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult.

Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.