Ce nume CIUDAT a ales Cabral pentru copilul lui. A ieșit cu scandal în casă! „Mă cert cu ea!”

La ce nume s-a gândit Cabral pentru băiețelul său. Postarea a adunat mii de reacții: ”Mă cert cu Andreea Ibacka”

Andreea Ibacka și Cabral au devenit părinți din nou în urmă cu două zile, iar acum marea ”problemă” a celor doi e numele pe care băiețelul lor îl va purta. Cum s-a gândit prezentatorul TV să-l cheme pe cel mic, iar actrița a refuzat imediat.

Marți a venit pe lume cel de-al doilea copil al Andreei Ibacka și al lui Cabral, iar cei doi au devenit astfel părinți de băiețel. Bucuria e uriașă pentru cei doi, iar acum urmează să se decidă în privința numelui pe care micuțul îl va purta.

Cabral le-a spus fanilor de pe Instagram că s-a gândit la o idee de nume pe care cel mic ar putea să-l poarte, însă actrița din ”Adela” a refuzat categoric la auzul propunerii.

”Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este Ragner. Ea nu și nu, că nu-i place.”, a spus Cabral pe pagina sa de Facebook.

Postarea însă a continuat și cu ideea surioarei mai mici a băiețelului care le-a propus părinților să-i pună un nume total neobișnuit, dar pe care ea îl consideră foarte frumos.

”Vine Namiko și spune senină: Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a mai scris Cabral.

Zeci de mii de reacții a strâns textul publicat de prezentatorul TV, iar mulți dintre urmăritori i-au dat o mulțime de idei de nume pentru micuțul lor, dar unii au fost de acord cu Andreea Ibacka și i-au spus că Ragner chiar nu s-ar potrivi deloc pentru bebeluș.

Micuțul a primit nota 10 la naștere
Andreea Ibacka a oferit și primele declarații după ce a născut și le-a oferit fanilor din mediul online câteva informații despre bebelușul abia venit pe lume.

Vedeta susține că a primit nota 10 la naștere, că e un copil foarte cuminte și care doarme destul de mult și care a înregistrat 3240 de grame și a avut 52 de centimetri.

Astăzi Andreea Ibacka și bebelușul său urmează să fie externați din spital și vor merge acasă, acolo unde sunt așteptați de Cabral și de surioara mai mică a băiețelului, Namiko.