Cu se ocupă, de fapt, soacra lui Dani Oțil la restaurantul prezentatorului: „Ideea e că eu am angajat-o…”

S-au aflat detalii surprinzătoare despre soacra lui Dani Oțil. Cu ce se ocupă și cum se înțelege cu prezentatorul TV?

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cuplurile îndrăgite din showbiz-ul autohton. Recent, s-a aflat cu ce anume se ocupă soacra prezentatorului.

Dani Oțil a făcut o mărturisire inedită în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani.” Prezentatorul deja și-a obișnuit fanii să împărtășească diferite detalii din viața sa de familia, însă de această a reușit să surprindă pe toată lumea. „Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!”, a povestit Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1, pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.

Conform fanatik.ro, soacra lui Dani Oțil lucrează la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București. Se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și mai dă sfaturi cu privire la ceea ce se petrece acolo. De asemenea, aceasta mai are grijă uneori și de Luca Tiago, băiețelul cuplului Gabriela Prisăcariu & Dani Oțil.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinți pe 10 septembrie 2021. Cei doi și-au botezat fiul pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului.

Creștinarea fiului lor, Luca Tiago, a fost celebrată în restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București printr-o petrecere la care au luat parte doar familia, nașii și cei mai apropiați prieteni. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese. La eveniment au fost prezenți și Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Au avut parte de o petrecere restrânsă, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui.