Zsolt Csergo, prima declarație după ce s-a anunțat că a băgat divorț de Nicoleta Luciu:

După ce a apărut informația că Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo se pregătesc de divorț, cei doi a intervenit și au negat această variantă. Antena Stars a obținut prima reacție a celor doi.

Reporterii Antena Stars au prima reacție a Nicoletei Luciu și a soțului ei după ce s-a scris că cei doi urmează să divorțeze. Atât vedeta, cât și afaceristul Zsolt Csergo infirmă divorțul și spun că nu se pune problema despărțirii.

După ce a auzit că zvolnurile despre divorț circulă în spațiul public, Nicoleta s-a arătat contrariată și a ținut să precizeze că nu sunt adevărate. Totodată, soțul ei a făcut același lucru.

„Nu este adevărat. Nici vorbă să divorțăm”, a spus Zsolt Csergo, potrivit Antena Stars.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Cergo formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună 4 copii. Totuși, în trecut, vedeta a recunoscut că a fost la un pas de despățire când a aflat că afaceristul i-a fost infidel. De atunci au trecut ani buni, iar bruneta l-a iertat și au continuat să formeze o familie.

Cu toate astea, când apropiații soțului vedetei au început să vorbească despre divorț și chiar au zis că aceștia se pregătesc să depună actele, posibilitatea unei rupturi a fost din ce în ce mai credibilă.