Noi imagini cu Volodimir Zelenski. Video cu liderul de la Kiev în afara buncărului:

Au apărut noi imagini cu Volodimir Zelenski, de această dată în afara buncărului. Preşedintele Ucrainei a ieşit în aer liber, ocazie cu care a transmis un nou mesaj prin care a întâmpinat primăvara.

La scurt timp după ce a anunțat că este în Kiev și nu se ascunde de nimeni, Zelenski a revenit cu un nou video pe rețelele de socializare.

„Ninge! A venit primăvara. Ce răz.boi în această primăvară. Trist. Dar totul va fi bine. Vom învinge”, este mesajul transmis de liderul de la Kiev.

Sunt cele mai recente imagini cu președintele Zelenski, care a transmis că este tot la Kiev, în urmă cu câteva ore.

Zelenski: “Sunt în Kiev, pe strada Pankova, nu mă ascund nu îmi e frică de nimeni!”
Seara trecută, Zelenski a transmis un mesaj de încurajare pentru poporul lui într-un moment de maximă tensiune, când ucrainenii s-au mobilizat cu toate forțele ca să își apere capitala.

Acesta este primul mesaj înregistrat de liderul de la Kiev din biroul său situat în sediul președinției ucrainene după lansarea ofensivei ruse.

”Eu sunt în Kiev, pe strada Pankova (unde se află sediul președinției ucrainene, n.red.). Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni!”, a spus Zelenski seara trecută.

„Este a 12-a seară a luptei noastre, a apărării noastre. Suntem toţi pe teren, muncim cu toţii. Toată lumea este unde ar trebui să fie. Eu sunt în Kiev. Echipa mea este cu mine. Apărarea teritorială este pe teren, militarii sunt pe poziţii. Eroii noştri: medici, salvatori, transportatori, diplomaţi, jurnalişti. Toată lumea este în răz.boi. Contribuim cu toţii la victorie, care va fi obţinută în mod categoric”, a declarat Volodimir Zelenski, potrivit Mediafax.

Zelenki acuză dur Occidentul: „De 13 zile auzim numai promisiuni!
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski denunţă marţi, într-o înregistrare video, ”promisiuni” pe care Occdentul le-a făcut Ucrainei de a o apăra de atacuri ruse şi pe care nu le-a respectat.

”Au trecut 13 zile de când auzim numai promisiuni. 13 zile în care ni se spune că vom fi ajutaţi în spaţiul aerian, că vor fi avioane, că nu se vor livra”, declară el în această înregistrare video publicată pe Telegram.

”Însă responsabilitatea pentru asta le revine şi celor care nu au fost capabili să ia o decizie, în Occident, de 13 zile. Celor care nu au securizat spaţiul aerian ucrainean împotriva asa.sinilor ruşi”, denunţă Zelenski.

Şeful statului ucrainean vorbeşte în această înregistrare video despre criza umanitară din Ucraina, în urma invaziei ruse.