Corina Caciuc ar fi fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf. Cum arată noul inel de pe degetul tinerei

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar fi făcut un pas mare în relația lor. Viitoarea mămică ar fi fost cerută în căsătorie de antrenor. Informația pare a fi confirmată de o poză în care șatena apare cu un inel mare pe deget.

Laurențiu Reghecampf abia a început procesul de divorț de Anamaria Prodan, dar deja s-ar pregăti de nuntă cu iubita lui, Corina Caciuc. Tânăra ar fi fost cerută în căsătorie de antrenorul Universității Craiova. Avem imaginea în care viitoarea mămică se afișează cu un inel mare pe deget, ce pare a fi un inel de logodnă!

Imaginile obținute de SpyNews.ro o arată pe Corina Caciuc cu noua bijuterie, fapt ce sugerează că Reghecampf a cerut-o deja de soție, chiar dacă este încă soțul Anamariei Prodan în mod legal.

În trecut, antrenorul a dat de înțeles că el și tânăra au în plan să se căsătorească, dar mai întâi trebuie să divorțeze. Totodată, el nu s-a sfiit să-și declare dragostea în mod public pentru cea care îi va dărui un băiețel, în scurt timp.

”Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru”, a zis Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, în luna februarie.

Ce a declarat Anamaria Prodan
Odată cu presupusa logodnă a celor doi, Anamaria Prodan a uimit cu o nouă schimbare de atitudine în ceea ce privește situația cu cel care îi este încă soț. Impresara a declarat, la Antena Stars, că a discutat cu Laurențiu Reghecampf la telefon, iar cei doi au decis să divorțeze cât mai repede și să meargă pe drumuri separate în viață. De asemenea, a menționat că au ales să facă acest lucru pentru că vor să-l pună pe fiul lor pe primul loc.

Totodată, a mai spus că s-au iubit enorm cât au fost împreună, însă tot ce au făcut a fost distrus de Laurențiu Reghecampf cu ajutorul altor persoane.