Anuntul momentului in Romania! Se maresc de azi! Veste buna pentru milioane de romani. Bani mai multi

Tichetele de masă reprezintă un aspect important pentru unii dintre cetățenii României. Este o veste pentru aceștia, deoarece ele s-au mărit la suma de 30 de lei. Proiectul de lege a fost aprobat cu 238 de voturi ‘’pentru’’. De asemenea, același proiect de prevede și posibilitatea de a plăti taberele copiilor cu voucherele de vacanță ale părinților.

Veste bună pentru angajați. Tichetele de masă s-au mărit la suma de 30 de lei, dar potrivit amendamentului deputaților Adrian Solomon, Marius Budăi, Tudor Polak, Eva Andrea Csep, Dumitru Coarnă și grupurile parlamentare PSD, PNL, UDMR, acestea nu pot depăși suma de 30 de lei, ea fiind cea maximă.

Prețul tichetelor de masă au crescut. Proiectul de lege a fost aprobat în Camera Deputaților cu 238 de voturi ‘’pentru’’, iar acestea valorează de astăzi 30 de lei. Potrivit amendamentului mai multor deputați, se pare că ele nu pot depăși suma de 30 de lei. Motivul invocat de semnatarii amendamentului a fost cel al compensării parțiale de creștere a prețurilor. De asemenea, proiectul de lege mai prevede și posibilitatea de a plăti taberele copiilor cu tichetele de vacanță primite de părinți.

‘’Voucherele de vacanță pot fi utilizate și pentru acoperirea cheltuielilor cu taberele școlare, naționale sau tematice, organizate pe teritoriul României, la care participă copilul titularului’’, potrivit proiectului aprobat.