În ce condiții stă Mioara Roman la centrul de recuperare. Oana Roman a filmat-o când se aștepta mai puțin

De necrezut în ce condiții stă Mioara Roman la un centru pentru pensionari. Deși fiica ei a fost blamată atunci când a anunțat că își internează mama într-un centru pentru recuperare.

Mioara Roman se află internată într-un centru pentru recuperare. Oana Roman este cea care a luat această decizie, cu gândul că mama ei se va simți mult mai bine într-un astfel de loc. Deși a fost acuzată că a lăsat-o pe cea care i-a dat viață într-un centru pentru pentru bătrâni, imaginile pe care vedeta le-a postat de la centru spun cu totul altceva.

În urmă cu ceva timp, când Oana Roman a luat decizia să o interneze pe mama sa într-un centru pentru recuperare, aceasta a fost blamată de oamenii din online. Deși a precizat că Mioara Roman are nevoie de noi tratamente, însă internauții au acuzat-o că își internează mama la azil, chiar dacă este un centru pentru recuperare de 5 stele.

„Astăzi am venit cu mama, va mai sta o perioadă la tratament, sunt și eu și soră-mea și între timp, aici au mai deschis și anumite proceduri noi, și mama va mai sta aici câteva săptămâni pentru a face tratamente care să o ajute pentru problemele pe care le are.

Și după cum vedeți, locul ăsta este absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare, e spectacol. Ia uitați ce frumos e”, a spus Oana Roman, pe InstaStory, cu ceva timp în urmă.

Recent, Oana Roman a postat pe Instagram, la story, o filmare cu Mioara Roman din centru în care este internată. Condițiile în care fosta nevasta a lui Petre Roman trăiește sunt incredibile.

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, a fost surprinsă de fiica ei în timp ce își savura cafeaua de dimineață, iar Oana a precizat că urmează să meargă la masaj și la kinetoterapie, semn că aceasta duce o viața extraordinară la centrul pentru recuperare.

”Am venit la mama. Își bea cafeaua de dimineață. Și apoi are masaj și kinetoterapie, în fiecare zi”, a scris Oana Roman, pe Instastory.