Jador, primele declarații despre noua lui iubită. Tânăra i-a furat inima artistului: „Sunt cu ea de două luni”

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Jador este îndrăgostit nebunește și iubește din nou! Celebrul cântăreț trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Madrid, Spania, iar acum a oferit primele declarații despre noua lui iubită. Se pare că tânăra i-a furat inima artistului.

Jador și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele unei tinere virale pe Tik Tok. Faimosul cântăreț de manele a oferit primele declarații emoționante despre noua lui iubită.

Jador a mărturisit că a plecat în Madrid, Spania, unde a petrecut timp de o săptămână alături de noua sa iubită. Cântărețul este foarte fericit și nu se mai ascunde, recunoaște că iubește din nou, după o perioadă lungă în care a fost singur.

„Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni”, a spus cântărețul, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Internauții care îl urmăresc pe artist l-au dat de gol, au făcut câteva calcule simple și au descoperit cine este femeia pe care el o iubește.

Artistul nu se dă înapoi de la vechiile obiceiuri
Deși iubește din nou, Jador tot recunoaște că a făcut greșeli la viața lui și că este posibil să le și repede, deoarece lui îi place foarte mult să greșească. El consideră că oricine greșește în această viață și nu se ascunde după degete, ba chiar spune lucrurilor pe nume.

„Voi și oamenii care se uită la treburile astea, voi niciodată n-ați făcut asta? Nu vorbiți, n-ați înșelat niciodată, nu vorbiți urât, voi nici nu nimic, mai ales femeile cum se duc afară levănțică. Să o dau pe aia dreaptă, suntem oameni, greșim și mie îmi place să greșesc”, a declarat artistul.