Lidia Buble, nevoită ”să fure” din supermarketurile din București din cauza sărăciei. Nu avea bani de mâncare: ”Salariul era mic”

Lidia Buble a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale, momentul în care a venit în București și a trebuit să se pună singură pe picioare și să-și construiască o carieră. Cântăreața susține că a fost nevoită ”să fure” din supermarket, căci banii pe care îi câștiga la job-ul de atunci nu îi ajungeau de mâncare.

Lidia Buble a povestit în podcastul lui Damian Drăghici de cea mai grea perioadă din viața sa. Cântăreața a venit în București cu doar 40 de lei în buzunar, dar cu speranța că va ajunge să-și construiască cariera la care a visat.

Lidia Buble a fost nevoită ”să fure” în cea mai grea perioadă a vieții sale
Ea însă s-a confruntat cu grave probleme financiare și a mărturisit că nu se gândea că va fi atât de greu. Cântăreața susține că s-a angajat ca bonă, însă salariul era unul foarte mic și nu îi ajungea să-și plătească întreținerea și chiria, dar să-i mai ajungă și de mâncare.

”Momentul în care eu am ajuns la București cu fix de 40 de lei în Buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie pentru luna asta. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când mai ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit”, a spus Lidia Buble pe YouTube.

Artista mărturisește că erau zile în care nu mânca deloc și zile în care era nevoită chiar să apeleze la alte mijloace, acelea de a intra în supermarketuri și de ”a fura”.

”Am început să lucrez, salariul era unul mic, ținând cont că trebuia să plătesc chirie, întreținere. Au fost foarte multe luni când efectiv mergeam prin supermarketuri, nu îmi e rușine. Mergeam prin supermarketuri și mâncam câte un biscuite, doi, de foame. Nu mai aveam bani nici de metrou, de RATB”, a mai zis Lidia Buble în podcastul lui Damian Drăghici.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 frați
Lidia Buble nu s-a născut într-o familie bogată din punct de vedere financiar, dar s-a născut într-o familie bogată în alt sens, acela că vedeta mai are încă 10 frați, iar cel mai mare e în vârstă de 42 de ani, iar cel mai mic în vârstă de 20 de ani.

Cântăreața a mărturisit că a avut parte de o copilărie frumoasă, dar totodată o copilărie modestă, însă tot timpul s-a bucurat de lucrurile simple și și-a imaginat că va avea un viitor frumos în care nu va mai avea grija banului. Bineînțeles, pentru a ajunge în acest punct artista a fost nevoită să parcurgă etape dificile, să facă sacrificii și să renunțe la multe lucruri.