Șoc la Pro TV | Carmen Grebenișan, dată afară de la Survivor România?! Anunțul făcut de „domnul Dan” la Pro TV

În cadrul ediției Survivor care va fi difuzată pe data de 4 aprilie, Dan Pavel a făcut un anunț cu totul neașteptat. Totul a pornit de la proba de imunitate care a fost disputată, pentru prima dată în acest sezon, în sistem piramidal. 

S-a întâmplat în timpul episodului care va fi difuzat marți, 4 aprilie, pe Pro TV, difuzat cu o zi înainte pe Voyo. Totul a plecat de la proba de imunitate, disputată, pentru prima dată la Survivor 2023, în sistem piramidal. Câștigătorul – și, implicit, deținătorul totemului de imunitate – a fost Dan Ursa, fostul „războinic” dobândind atât șansa de a nu fi propus spre eliminare, cât și posibilitatea de a nominaliza un alt concurent.

Șocul serii s-a produs în timpul consiliului, când absolut toate voturile foștilor „războinici” au fost îndreptate către Carmen Grebenișan. Bineînțeles, așa cum au și recunoscut, de altfel, nominalizarea a fost una strategică, ex-componenții echipei albastre vorbindu-se în prealabil pentru a vota la fel.

Carmen Grebenișan, OUT de la Survivor?

După ce influencerița a fost votată, a urmat și votul câștigătorului totemului de imunitate, Dan Ursa nominalizându-l pe Remus Boroiu, unul dintre „greii” competiției. Ceea ce înseamnă că, foarte probabil, Carmen Grebenișan va fi concurenta eliminată în episodul de miercuri seară.

Cu atât mai mult cu cât, potrivit cotelor caselor de pariuri cu privire la Survivor, Remus este favorit la câștigarea trofeului – la egalitate cu Alin Chirilă -, în timp ce Carmen este considerată cu șansa cea mai mică.

La final, „domnul Dan” a anunțat că, după ediția de miercuri seară, în competiție vor rămâne doar 12 concurenți, ceea ce înseamnă că unul dintre Remus Boroiu și Carmen Grebenișan va fi trimis acasă, în România.