Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Oana la un concurs de Miss, în urmă cu trei ani. Tânăra a luat o decizie neașteptată

Irinel Columbeanu și iubita Oana s-au despărțit după aproximativ trei ani de relație. Ea a fost cea care a făcut primele declarații despre separarea de afacerist. Fiecare a luat-o pe drumul lui.

În urmă cu mai mulți ani, pe când locuia în vila din Izvorani, Irinel Columbeanu surprindea cu noua relație. Se afișa atunci cu Oana, o tânără pe care a cunoscut-o pe litoralul românesc, în timpul unui concurs de Miss.

Cei doi erau destul de discreți, dar uneori își mai făceau apariția și la evenimente mondene, foarte apropiați și asortați din punct de vedere vestimentar.

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a întâmpinat probleme de ordin financiar, a fost nevoit chiar să se mute cu chirie într-un apartament din București. La brațul lui nu a mai apărut nici Oana, iubita cu 40 de ani mai tânără decât el.

În plus, afaceristul a fost surprins în București zilele trecute în compania mai multor domnișoare. Printre ele nu era și Oana. Acum, ea a dezvăluit că nu au deranjat-o imaginile recente cu Irinel Columbeanu, că s-au despărțit după o relație de aproximativ trei ani.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, pentru Cancan.

Irinel Columbeanu nu s-a ferit în ultima perioadă să vorbească despre averea sau despre situația lui financiară, a spus chiar și câți bani cheltuie pe lună.