Da, va fi mamă! Oana Zavoranu a vrut sa se stie chiar de la ea

O serie de fotografii postate de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare i-au trimis pe fani cu gândul la faptul că aceasta ar putea fi însărcinată. Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a ținut însă să facă ordine în zvonuri. Cu această ocazie a dat tuturor și o veste neașteptată. Da, va fi mamă, dar nu pe calea convențională.

Dar să începem cu fotografiile care au născut zvonurile, instantanee făcute recent pe plaja din Mamaia, în dreptul Hotelului “Opera”.

“Am ştiut foarte repede că lumea va spune că sunt gravidă. Am făcut fotografiile cu vântul din spate, iar rochia albă pe care o purtam, din cauza nebunului de vânt, era toată umflată pe mine.

Lumea mă ştie, aşa că varianta de a mă fi îngrăşat peste noapte nu prea era de actualitate. Nu rămăsese decât cea legată de o eventuală sarcină. I-am şi zis unei bune prietene care era cu mine atunci că lumea exact asta va spune. Şi s-a dovedit că am avut gura aurită!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Playtech.ro.

Ea a adăugat că în zilele următoare va ieşi în public în haine mulate pe corp, extrem de s.exy, cu buricul la vedere, pentru a dovedi contrariul.

În plus, toată această poveste a determinat-o, într-un fel, pe Oana Zăvoranu, să dea curs unui scenariu cu care cochetează de ani buni. Fiindcă Oana Zăvoranu îşi doreşte să fie mamă, fără a trece însă prin perioada celor nouă luni de sarcină, ea şi soţul ei, Alex Ashraf, au stabilit că la toamnă vor începe la Kiev demersurile pentru căutarea unei mame-surogat.

“E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-sur.ogat.

Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi. Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-sur.ogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinţilor în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuţi sau milionari de-a dreptul.

Aşadar, numai mama-suro.gat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ţine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a explicat vedeta.

“Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să ţin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai ştiu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus ea.