Ce mănâncă Monica Anghel zi de ca să arate așa la 50 de ani. Regula de la care nu se abate niciodată

Monica Anghel se numără printre cei mai mari și de valoare artiști ai României. Aceasta este una din vocile cele mai puternice, având o carieră presărată numai cu succesuri. Artista are și un fiu pe care îl iubește și cu care se mândrește enorm.

Monica Anghel are o siluetă de invidiat la vârsta ei și asat doar datorită stilului de viață sănătos pe care îl are. Înainte nu ținea cont de ce mănâncă și cât de important este sportul în viața unui om, însă acum se preocupă așa cum trebuie de sănătatea corpului ei.

Iată ce face în fiecare zi, pentru a fi într-o formă perfectă.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin.

Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber.”, a declarat Monica Anghel pentru WOWbiz.ro.

Artista nu este singura care este pasionată de acest lucru, ci și întreaga ei familie, care a urmat-o pe acest drum al sănătății. În acest sens, Monica Anghel ne-a spus care sunt activitățile preferate ale soțului și fiului ei.

„Și familia mea adoptat cumva același stil de viață. Soțul meu, de exemplu, este cu peștele, îi place să meargă la pescuit, mie nu îmi place pentru că e prea static.

Dar îl ducem pe el la pescuit și eu cu Aviv mergem în altă parte, facem diverse alte lucruri.”, a mărturisit, Monica Anghel pentru WOWbiz.ro.

Anul 2022 nu a început prea bine, însă întotdeuna după rău, urmează ceva minunat. Monica Anghel a reflectat asupra vieții și și-a dat seama de niște lucruri foarte valoroase pe care și-a propus să le aplice în viața sa, începând cu perioada următoare.

„Nu mi-am propus nimic. Vreau să fim sănătoși, în primul rând și să fim uniți, să fim aproape, să mă văd cu prietenii mei dragi și să ne bucurăm de momentele pe care le avem împreună. Să ne bucurăm, până la urmă, de lucrurile simple, pentru că despre asta este viața. Viața nu este neapărat despre a avea, ci despre a te bucura de tot ceea ce primești în fiecare zi. Este o bucurie imensă, zic eu, însăși faptul că te trezești în fiecare zi dimineațăși deschizi ochii și vezi că s-a găcut dimineață.”, a spus Monica Anghel pentru WOWbiz.ro.