Florin Pastramă îi răspunde lui Brigitte, dupa ce l-a numit „șarpe”: „Nu te teme, nici nu te descuraja…”

Brigitte a postat dis-de-dimineață o replică dură pentru Florin Pastramă și l-a numit un „șarpe veninos”, astfel că nu a trecut deloc mult timp și încă soțul ei a venit cu un răspuns pe măsură. Iată ce mesaj a postat afacersitul pe contul său personal de Instagram! Cu siguranță o să o înfurie pe frumoasa brunetă!

Încă de când Brigitte a ieșit în față și a declarat că povestea de dragoste dintre ea și Florin Pastramă a ajuns la final, se pare că cei doi au continuat să comunice subtil prin intermediul mesajelor dure postate în mediul online.

Încă de la primele ore ale dimineții, Brigitte și-a numit încă soțul un șarpe pe care l-a ajutat, iar apoi a trădat-o. Ei bine, mai mult decât atât, vedeta l-a și etichetat în story, semn că postarea era special pentru el.

Bineînțeles, așa cum se aștepta toată lumea, Florin Pastramă nu a redistribuit replica dură a frumoasei brunete, ci a venit cu un nou mesaj dur pe contul său de Instagram. Mai concret, afaceristul a dat de înțeles că deși trece printr-o pasă proastă și lucrurile nu merg cum își dorește, el o să fie bine spre surprinderea tuturor.

„Nu ți-am poruncit eu? Fii tare și curajos. Nu te teme, nici nu te descuraja, fiindcă Domnul Dumnezeul tău este cu tine oriunde mergi.”, este replica lui Florin Pastramă după mesajul lui Brigitte.

Încă de când Brigitte a anunțat divorțul de Florin Pastramă și a venit cu o serie de acuzații dure la adresa lui, precum și replici acide, cum a fost în această dimineață, când l-a numit „șarpe”, afaceristul s-a abținut de la jigniri sau vorbe urâte despre vedetă.

Mai exact, inclusiv după ce a fost comparat cu un șarpe veninos, Florin Pastramă nu a dorit să dea cu aceeași monedă, ci a explicat că Dumnezeu este cu el, indiferent de orice. De asemenea, afaceristul nu a venit nici cu declarații despre separarea dintre ei și motivele care i-au adus aici, publicul știind doar varianta frumoasei brunete.