Rocsana Marcu, adevărul despre viața de lux pe care o trăiește în Londra

Rocsana Marcu s-a retras din televiziune și din viața publică din România și s-a mutat în Londra. Vedeta spune acum că toți prietenii au descurajat-o când le-a spus că vrea să înceapă o viață nouă, într-un domeniu complet diferit de ceea ce făcuse până atunci.

Vedeta duce o viață de lux în Londra, acolo unde are afaceri cu imobiliare. Aceasta nu regretă că a renunțat să mai apară la televizor pentru a deveni femeie de afaceri, căci acum se bucură de un real succes.

Ce spune Rocsana Marcu despre viața ei din Londra
Vedeta locuiește în Londra alături de fetițele ei și radiază pur și simplu de fericire. Viața i s-a schimbat complet, are mult succes în domeniul imobiliar și își poate permite orice.

„Am luat-o de la zero și mă bucur tare mult pentru că mi-am dorit să fac asta. În momentul în care am luat decizia să mă mut aici știam că vreau să mă fac agent imobiliar și să încep totul de la zero.

Eu am mai făcut asta și prin țară. Era ușor în România. Mai recomandam pe cineva, mai vindea un vecin casa, mai ajutam pe cineva cu actele.

Am zis ok, gata, asta vreau să fac în Londra.

Toată lumea m-a descurajat. Toți prietenii mi-au spus că nu am nicio șansă. Îmi spuneau: „În Londra nu poți să faci asta pentru că vei fi mâncată din start. Nici nu o să poți ieși pe stradă că te mănâncă. Să vezi în ce fel se vor purta cu tine englezii’.

Când am ajuns în Londra, fetița mea cea mare, Mayra, mi-a spus că are încredere în mine, că o să mă descurc și că o să învăț engleza.

Vreau să spun că în primele luni am reușit să vând prima casă. Nu a fost simplu pentru că șase luni am vrut să o fac ca la carte. Să învăț, să îmi dau toate examenele și să fiu agent imobiliar cu acte în regulă’, a dezvăluit Rocsana Marcu pentru Exclusiv VIP.

Câți bani câștigă Rocsana Marcu în Londra
Rocsana Marcu a reușit să se remarce într-un domeniu care îi asigură, lunar, venituri impresionante.

„Eu nu vând case de 200.000 sau 300.000 de lire. Majoritatea caselor pe care le am în baza de date și sunt la mine pe site valorează în jur de un milion și jumătate, două milioane. Nu este simplu să vinzi așa, de pe o zi pe alta o casă.

La început lucram pentru o agenție de imobiliare din Londra și șeful nostru mi-a spus: „Roxana, dacă vinzi trei case nu ai voie să stai o zi fără să listezi o altă casă, fără să găsești case, fără să faci evaluări, să negociezi. Nu te baza pe faptul că dacă ai luat un comision de 5.000, 10.000 sau 15.000 poți pleca în vacanță să te relaxezi. Trebuie să ai o continuitate!”

“Îmi place că în ultima perioadă au început să mă sune foarte mulți români care mă recomandă, iar eu le dau jumătate din comisionul meu. Lor nu le vină să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva.

Îmi doresc să ajung la un alt nivel în domeniul imobiliar, să mă dezvolt, dar să nu îmi las pasiunile deoparte. Tocmai de aceea în weekend-uri organizez evenimente aici pentru români, cânt, mă duc la spectacole. Voi avea un eveniment și în Spania’, a mai dezvăluit Rocsana Marcu.