Medicul Monica Pop, dezvaluiri inedite despre Zoe Ceausescu: „A fost colega de scoala cu sotul meu. Ea i-a spus ca…”

Medicul Monica Pop a facut o dezvaluire inedita despre Zoe Ceausescu in emisiunea „Editie Speciala”. Cunoscutul doctor a vorbit despre relatia nestiuta dintre partenerul sau de viata si Zoe Ceausescu.

„Sotul meu a fost coleg de scoala cu Zoe Ceausescu, din clasa I si pana au terminat liceul. Dupa ce ne-am casatorit am stat si eu pe Bulevardul Primaverii, adica vizavi. Sunt multe minciuni. L-am intrebat pe sotul meu daca a fost la ei acasa si mi-a spus ca nu o data, pentru ca mergeau impreuna pe jos la liceu. Zoe ar fi vrut sa faca Istoria Artei, tatal ei i-a spus matematica si fizica, pentru ca aia e baza. Mereu i-a pus sa invete”, a povestit Monica Pop.

S-a descoperit cine a fost unul dintre amantii lui Nicolae Ceausescu

Dan-Silviu Boerescu a facut noi dezvaluiri-bomba despre viata amoroasa a lui Nicolae Ceausescu pentru Antena 3.ro Live si care apar in cartea sa „Viata amoroasa a lui CEAUSESCU si a familiei lui politice. O privire pe gaura cheii in cabinetele 1 si 2”, aparuta in colectia Iubiri si intregi la Palat, la editura Integral.

Criticul literar a povestit ca printre amantii lui Nicolae Ceausescu s-a numarat si Gheorghe Gheorghiu-Dej, „care nu era secretarul general al partidului, dar era printre conducatorii istorici din ilegalitate, avea un pic de diverstisment amoros. Cum femei nu erau, si Ceausescu era tinerel si frumusel, unii spun ca au avut o poveste cei doi.

Chiar daca existau dovezi sau informari care apareau de la autobiografii pe care comunistii erau obligati sa le scrie dupa 1944, acestea au disparut. Ceausescu ajunsese numarul doi in partid, in `50, conducea si Armata, Georghe Gheorghiu-Dej ii lasase acesta ii lasase tot sectorul organizatoric si a facut curatenie.